Despre agentia de modele MRA
MRA este prima agentie de modele din Romania care a fost infiintata in anul 1992 de catre Liviu Ionescu, fost model in perioada 1986 – 1989. A descoperit, lansat si promovat multe top modele si vedete precum: Catrinel Menghia, Simona Haraga, Elena Baguci, Madalina Ghenea, Otilia  Aionesei, Monica Barladeanu, Irina Magda, Silvia Giurca, Alina Puscas, Cristiana Grasu, Carmen Bruma, Andreea Raicu, Alexandra Dinu, Adina Halas, Letitia Beraru, Adi Nartea, Daniel Ciobanu, Radu Valcan, Roxana Ciuhulescu, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Veronica Pascu, Roberto Sipos sau Laura Giurcanu (castigatoarea Next Top Model Sezonul 2). Impresariem in mod constant peste 50 de modele pe diferite piete precum: New York, Londra, Paris, Milano, Atena, Barcelona, Madrid, Hamburg, Munchen, Singapore, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Seoul, Istanbul sau Taipei. Grupul nostru manageriaza si o agentie de casting care se adreseaza exclusiv clientilor romani si straini din industria de publicitate, cei care produc filme artistice, scurt metraje si telenovele sau care organizeaza evenimente speciale (detalii www.mracasting.ro). Agentia noastra detine toate avizele necesare desfasurarii in mod legal a activitatii de impresariat artistic si are cea mai mare cifra de afaceri dintre toate agentiile care exista pe piata din Romania.

Grupul de agentii MRA este in permanenta cautare de noi talente pentru:
1. Departamentul de modele fete si baieti pentru piata interna si internationala
2. Departamentul de Casting care impresariaza actori profesionisti sau amatori, copii de peste 3 ani si persoane comerciale de pana la 60 de ani (www.mracasting.ro)

Criterii eliminatorii
Modele fete: peste 13 ani si 1,72m
Modele baieti: peste 16 ani si 1,82m
Casting: in functie de infatisare (detalii pe situl MRA Casting aici).
Actori: orice actor profesionist sau amator care urmeaza sau a absolvit o forma de inavatamant de arta teatrala, cinematografica si/sau televiziune (detalii pe situl MRA Casting aici).
Copii: peste 3 ani / nu impresariem copii din provincie (doar cu domiciliul din Bucuresti – detalii pe situl MRA Casting aici).

Modalitati de selectie
1. Inscrierea directa pe acest site prin intermediul formularului de mai jos unde se vor atasa minim 3 fotografii recente de pana la maxim 5 mbs fiecare.
2. Exista si posibilitatea de a trimite pe adresa office@mramodels.ro cateva fotografii recente, masurile exacte (inaltime, bust/talie/solduri) si datele personale (nume, varsta, inaltime, B/T/S, telefoane, adresa).
3. MRA organizeaza periodic caravane la nivel national in vederea selectionarii de noi talente pentru o cariera de model  international. Aceste caravane se  adreseaza tinerelor fete si baieti care isi doresc o cariera internationala prin intermediul celei mai importante agentii de modele din Romania. Prima editie a fost organizata in premiera nationala in anul 1995 sub numele de Ford Supermodel of the World Romania 1995 si a fost castigata de top modelul Simona Haraga. Ulterior am organizat in fiecare an caravane care au strabatut toate zonele tarii, inclusiv orase mai mici oferind astfel  multor fete posibilitatea sa isi incerce sansele in mod direct cat mai aproape de domiciliul lor. In ultimii 7 ani am organizat caravanele in colaborare cu concursul Fresh Faces, emisiunea concurs Next Top Model by Catalin Botezatu, revistele Bravo Girl sau Cool Girl. Incepand din primavara anului 2015, MRA Models organizeaza caravana Model of the Year care va strabate anual peste 100 de localitati, mari si mici, din Romania. Pentru detalii urmariti pagina noastra de Facebook sau pagina Model of the Year!

Interviu la sediul agentiei MRA

Veti fi contactat prin email, sms sau/si telefon NUMAI in caz afirmativ intr-un interval de maxim 10 zile de la depunerea candidaturii. In acest caz veti primi o confirmare pentru un interviu la sediul agentiei noastre unde vi se va completa o fisa de preselectie/casting si vi se vor face cateva fotografii. Este de dorit sa aveti o tinuta casual si sa nu fiti machiate (fete). Interviul nu va dura in total mai mult de 10 minute si va fi coordonat de unul din specialistii agentiei noastre. Interviul nu este un spectacol public si nu se percep nici un fel de taxe de selectie sau pregatire! In cazul in care nu sunteti contactat in acest termen inseamna ca nu corespundeti cu tipologiile pe care le cautam in acel moment, dar va sfatuim sa reveniti intr-o perioada de minim 12 luni, avand in vedere ca este posibil ca infatisarea dvs. sa se schimbe (mai ales la tinerii de 13-18 ani care sunt in proces de crestere) sau strategia noastra de scouting sa se modifice.
Nimeni nu poate colabora cu agentia noastra fara ca sa fie evaluat inainte printr-un interviu la sediul nostru sau in ocazii speciale in care noi ne deplasam in provincie! Facem aceasta mentiune pentru ca primim foarte multe candidaturi de la fete si baieti din provincie. 70% dintre modelele agentiei noastre sunt din provincie. Selectionarea celor care vor colabora cu agentia noastra se face pe baza unor criterii fizice, de fotogenie, dar si de personalitate, seriozitate si nu in ultimul rand de disponibilitate.

Cursuri si taxe …
Agentiile noastre nu percep nici un fel de taxe de preselectie sau pregatire!
Nu este necesar sa aveti experienta de modeling sau sa fi absolvit cursuri de modeling ca sa puteti candida ca model pentru agentia noastra!

Facebook & Twitter & Blog
Ca sa fiti permanent la curent cu realizarile modelelor noastre din tara si strainatate dati like paginii noastre oficiale de Facebook, contul de Twitter, Blog sau va puteti abona la news letter-ul de pe acest site “Subscribe to our newsletter” .

Fotografii
Va aratam mai jos genul de fotografii care ar trebui sa le atasati formularului sau sa ni le trimiteti direct in vederea depunerii candidaturii dvs.
Nu sunt necesare fotografii profesionale sau artistice. Va rugam sa ne trimiteti fotografii simple, realizate cu un aparat foto digital la lumina naturala in aer liber, pe o terasa, pajiste, la un perete, etc. Sunt necesare cel putin 1 fotografie portret, 1 profil si 1 corp intreg. Fotografiile trebuie sa fie color. Nu este obligatoriu, dar reprezinta un avantaj, sa pozati in costum de baie – in asa fel incat sa putem face o evaluare cat mai corecta o potentialului vostru. Va rugam sa nu fiti machiate (fete), sa nu purtati ochelari si sa nu retusati fotografiile pe computer!

Formular de inscriere

Maxim 2mbs / fotografie.